بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ
Om oss

Välkommen till zamzam.se – Din källa för äkta zamzamvatten

Vattnet från zamzambrunnen i hjärtat av Mecka är ett välsignat vatten som har både spirituella och kroppsliga nyttor. Detta vatten åtnjuts av miljontals pilgrimer som åker till Mecka och Medina årligen. Men det är inte alla som kan åka på en pilgrimsresa och även de som redan har gjort det vill kunna dricka detta välsignade vatten vid fler tillfällen. Tänk om man kunde hämta zamzamvattnet i större mängder till Sverige? Vi som står bakom zamzam.se ställde oss denna fråga och insåg ganska snabbt hur svårt det kan vara att hitta äkta och obehandlat zamzamvatten i Sverige. Därför beslutade vi oss för att göra skillnad - och zamzam.se föddes.

Zamzam-100ml-Image-min.jpg
Uppdrag

Vårt Uppdrag

Vårt uppdrag är enkelt: att tillhandahålla högkvalitativt zamzamvatten direkt från källan i Mecka. Vi tror starkt på produktens renhet och andliga värde och vill säkerställa att alla, oavsett var de befinner sig, kan uppleva dess unika fördelar.

Untitled-2.jpg
grundarna

Om grundarna

Vi som står bakom zamzam.se är en liten grupp religiösa bröder och systrar med bakgrund som utbildade imamer och lärda inom islamiska vetenskaper. Flera av oss har studerat i Medina och har, med Allahs tillåtelse, etablerat ett starkt band till både Mecka och Medina sedan många år tillbaka. Detta ger oss därför möjlighet att bygga broar mellan saudiska produkter och trygga leveranser till Sverige. Våra studier och insikter inom de islamiska traditionerna ger oss också möjligheten att säkerställa att produkterna följer de regler och principer som föreskrivs av religionens principer. Vi garanterar därför inte bara kvalitet och äkthet i våra produkter; vi garanterar även att alla religiösa principer uppfylls i hela produktkedjan.

2aaff32b997c2eae05792a118e434d0c_043b37ac-6059-4095-8d2b-d5256326fab0.jpg
grundarna

Framtiden

Zamzamvattnet är ett viktigt element för många troende runtom i världen. Men det finns även en mängd andra typer av produkter och varor som många söker efter men inte har tillgång till i Sverige, eller som det finns väldigt lite av. Vi har därför tagit på oss uppdraget att se till att möjliggöra den lätta tillgången till dessa produkter för alla i Sverige, in sha Allah. Håll därför utkik och besök oss på den här sidan då och då för att se vad för nytt som vi har kommit med. Välkomna åter!

kontakt

Kontakta Oss

Har du frågor eller vill veta mer? Tveka inte att kontakta oss genom kontaktformuläret nedan.

Kontakta Oss